ΝΕΑ

ASTORIA CAPSIS Ηράκλειο Κρήτης

ASTORIA CAPSIS Ηράκλειο Κρήτης Το ξενοδοχείο ASTORIA CAPSIS εμπιστεύθηκε την εταιρία ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ-ΠΑΠΑΔΑΚΙΣ CATEREQUIP για τον εξοπλισμό του ξενοδοχείου στην καρδιά του Ηρακλείου και συγκεκριμένα στην πλατεία Ελευθερίας, για τον χώρο του buffet. Από την εταιρία μας επιλέχθηκαν προσεκτικά τα μηχανήματα ώστε να καλύψουν πλήρως τις ανάγκες του ξενοδοχείου. Με ψυχόμενα buffet βεβιασμένης κυκλοφορίας, ψυχρολεκάνες και…
Read more

Πλυντήρια καμπάνα KARAMCO

Πλυντήρια καμπάνα KARAMCO Επωφεληθείτε από τις μοναδικές προσφορές μας για πλυντήρια καμπάνα.   Πλυντήριο πιάτων ποτηριών καμπάνα. Ανοξείδωτο AISI304. Με θερμοστάτη ασφαλείας, με 4 προγράμματα πλύσης, με προσαρμοσμένα πόδια. Εισαγωγή νερού 3/4”. Κύκλος πλυσίματος 60-180 δευτερόλεπτα. Παραγωγή 60 καλάθια την ώρα. Κάδος πλυσίματος 45λίτρα. Χωρητικότητα boiler 8.6lit.  Θερμοκρασία πλύσης 50-55°C. Θερμοκρασία ξεβγάλματος 80-90°C. Εσωτερικό ύψος…
Read more

The Control Freak

The Control Freak Η επανάσταση στις επαγωγικές εστίες !! The Control Freak Ο οίκου PolyScience® κυκλοφορεί την μοναδική επαγωγική The Control Freak. Έξυπνες λειτουργίες, όπως η ψηφιακή οθόνη πλοήγησης, η ακρίβεια των ενδείξεων, η δυνατότητα προγραμματισμού συνταγής και η διατήρηση της θερμοκρασίας με ακρίβεια για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα, κάνουν Το Control Freak ™ το νέο…
Read more

Cooks Club

Cooks Club Στην Χερσόνησο Ηρακλείου άνοιξε το πρώτο Cooks Club του brand της Thomas Cook της Ελλάδος.  Ξενοδοχείο που προσανατολίζεται σε νεαρής ηλικίας ταξιδιώτες. Με χαλαρή και minimal διακόσμηση. Η εταιρία CATEREQUIP ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΙΣ ένωσε τις δυνάμεις της με τους αρχιτέκτονες της εταιρίας grammes contract και δημιούργησαν τον χώρο της κουζίνας βάσει των ζητούμενων προδιαγραφών.…
Read more

Χρόνοι μαγειρέματος sous vide

Χρόνοι μαγειρέματος sous vide Εδώ θα βρείτε έναν οδηγό για χρόνους μαγειρέματος προιόντων με μαγείρεμα sous vide. Όπως και με οποιαδήποτε μέθοδο ψησίματος, ο χρόνος μαγειρέματος επηρεάζει σημαντικά τις υφές και τις γεύσεις του φαγητού σας. Όταν μαγειρεύετε το sous vide, οι σκληρές περικοπές, όπως τα πλευρά και το βόειο κρέας, επωφελούνται από μακρύτερους χρόνους…
Read more

Ζυμωτήριο κρεάτων SIRMAN

Ζυμωτήριο κρεάτων SIRMAN Ζυμωτήριο κρεατοειδών SIRMAN Ιταλίας. Τεχνικά χαρακτηριστικά: Ιδανικό για kebab. Ανοξείδωτο AISI 304 18/10. Κίνηση με ιμάντα. Έλεγχο με κουμπιά IP67 από ανοξείδωτο χάλυβα. Εύκολη αφαίρεση μαχαιριών. Με 3 μαχαίρια. Διαστάσεις: 68χ90,2χ85εκ. Χωρητικότητα κάδου 9κιλά. Στροφές 1440 το λεπτό. Ισχύς: 0.75Kw. Μοντέλο KATANA12 Τιμή: 3.350€  ΤΩΡΑ: 2.010€ Έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Στις ανωτέρω…
Read more

Μηχανές hot dog KARAMCO

Μηχανές hot dog KARAMCO Μηχανή Hot Dog ανοξείδωτη KARAMCO. Τεχνικά χαρακτηριστικά: Με θερμοστάτη. Διαθέτει 7 κυλίνδρους. Ισχύς 0,7 kw/230 Volt. Βάρος 6 Kg. Διαστάσεις 440x325x175mm. Μοντέλο HD-7X Τιμή 230€  ΤΩΡΑ 149€    Μηχανή Hot Dog ανοξείδωτη KARAMCO. Τεχνικά χαρακτηριστικά: Με θερμοστάτη. Διαθέτει 7 κυλίνδρους διαστάσεων 450 mm. Ισχύς 1,4 kw/230 Volt. Βάρος 9,7 Kg. Διαστάσεις…
Read more

XENIA 2018

Η εταιρία ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ ΑΕΒΕ, για ακόμη μια φορά πήρε μέρος στην έκθεση ΧΕΝΙΑ. Παρουσιάσαμε σειρά buffet κατασκευασμένη με νέα υλικά, παιδικό buffet καθώς και καρότσι με βιτρίνα παγωτού. Επίσης ενημερώσαμε τους πελάτες για το νέο grill Asador Αργεντινής, το νέο πλατώ teppanyaki καθώς και ηλεκτρικούς και υγραερίου φούρνους για show cooking ξενοδοχείων.
Read more

Bomo Olympus Grand Resort

Bomo Olympus Grand Resort Η ξενοδοχειακή αλυσίδα MOUZENIDIS εμπιστεύθηκε την εταιρία ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ για τον εξοπλισμό του ξενοδοχείου Bomo Olympus Grand Resort στην Κατερίνη και συγκεκριμένα για τον χώρο του buffet.   Από την εταιρία μας επιλέχθηκαν προσεκτικά τα μηχανήματα ώστε να καλύψουν πλήρως τις ανάγκες του ξενοδοχείου. Με chafing dishes, ψυχόμενες επιφάνειες, ψυχρολεκάνες με αέρα…
Read more

ILIOS BISTRO

ILIOS BISTRO Δύο από τα κορυφαία ονόματα στον χώρο της εστίασης, ο όμιλος Πανά και τι Δειπνοσοφιστήριο, ένωσαν τις δυνάμεις τους και εμπιστεύθηκαν την KARAMANIS για την ανακαίνιση της κουζίνας του άλλοτε πασίγνωστου City Bistro στη στοά Σπυρομήλιου στη Βουκουρεστίου 3. Το νέο μενού έχει επιμεληθεί ο καταξιωμένος Executive Chef Δημήτρης Σκαρμούτσος του οποίου η…
Read more