Sous Vide & Vacuum

Με την μέθοδο του sous vide, η απόκλιση είναι από 0,07°C – 0,1°C, ώστε να μην υπάρχουν αυξομοιώσεις στην θερμοκρασία και αλλοίωση της γεύσης. Υπάρχει ομοιόμορφη θερμοκρασία σε όλο το νερό του κάδου, ώστε το προïόν να ψήνεται ομοιόμορφα. Ψήνοντας στο νερό αντί του αέρα ή του ατμού, ο έλεγχος της θερμοκρασίας είναι πολύ πιο ακριβής. Όλοι οι αναγνωρισμένοι chef παγκοσμίως έχουν συμπεριλάβει κάποια πιάτα στο menu τους με αυτή την μέθοδο. Πλεονεκτήματα του sous vide: To προïόν δεν χάνει το βάρος του, δεν χάνει τις βιταμίνες του, δεν χάνει την γεύση του.

Συσκευαστικό vacuum KARAMCO
Ισχύς: 125Watt/230Volt.
Μοντέλο CTO5OVS02
Μήκος συγκόλλησης ≤ 30εκατοστά
Διαστάσεις: 36.8×10.9×6.35cm


Συσκευή μαγειρέματος sous vide KARAMCO
Ισχύς: 1000Watt/230Volt.
Μοντέλο CTO5OP119W10
Εύρος θερμοκρασιών : 0°C ~90°C
Ακρίβεια ±0,1°C
Για 6-15λίτρα
Διαστάσεις: 36.8×10.9×6.35cm

Τιμή σετ: 170€

ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ 119€ + ΦΠΑ

Comments

comments