Χρόνοι μαγειρέματος με sous vide
Συνημμένα θα βρείτε έναν οδηγό «θερμοκρασίας και πάχους» για μαγείρεμα με Sous Vide. Όπως και με οποιαδήποτε μέθοδο ψησίματος, ο χρόνος μαγειρέματος επηρεάζει σημαντικά τις υφές και τις γεύσεις του φαγητού σας. Κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος, σκληρά κομμάτια, όπως στήθος βοδινού, χρειάζονται μεγαλύτερο χρόνο μαγειρέματος. Αντίθετα, τα ψάρια, τα πράσινα λαχανικά και τα στήθη κοτόπουλου χρειάζονται μικρότερο χρόνο μαγειρέματος από την στιγμή που θα έχουν την σωστή εσωτερική θερμοκρασία. Όπως θα δείτε πιο κάτω, από raw έως ψημένο υπερβολικά η υφή του μοσχαρίσιου κρέατος καθώς και οι θερμοκρασίες, διαφέρουν.
Πιέστε εδώ να δείτε τους χρόνους ψησίματος.