Χρόνοι μαγειρέματος sous vide
Εδώ θα βρείτε έναν οδηγό για χρόνους μαγειρέματος προιόντων με μαγείρεμα sous vide. Όπως και με οποιαδήποτε μέθοδο ψησίματος, ο χρόνος μαγειρέματος επηρεάζει σημαντικά τις υφές και τις γεύσεις του φαγητού σας. Όταν μαγειρεύετε το sous vide, οι σκληρές περικοπές, όπως τα πλευρά και το βόειο κρέας, επωφελούνται από μακρύτερους χρόνους μαγειρέματος. Αντιστρόφως, σχετικά λεπτά τρόφιμα, όπως τα ψάρια, τα πράσινα λαχανικά και τα στήθη κοτόπουλου, επωφελούνται από μικρότερους χρόνους μαγειρέματος αφού έχουν επιτύχει τη σωστή εσωτερική τους θερμοκρασία.