Sous vide HACCP Manager

Sous vide HACCP Manager

Η PolyScience Culinary ξεκίνησε τη νέα εποχή του sous vide στη γαστρονομία το 2005.

Το νέο μοντέλο HydroPro είναι το μοναδικό που διαθέτει ακίδα θερμοκρασίας και εμφανίζει την θερμοκρασία του φαγητού που μαγειρέυουμε στην καρδιά του προιόντος.

Το μαγείρεμα Delta πετυχαίνει μικρότερο χρόνο και καλύτερα αποτελέσματα μαγειρέματος.

Η ακίδα θερμοκρασίας επιτρέπει την καταγραφή δεδομένων της διαδικασίας μαγειρέματος, ψύξης του sous vide και είναι σύμφωνο με τους κανόνες υγιεινής HACCP.

Τα αρχεία καταγραφής μεταφέρονται αυτόματα στην εφαρμογή Polyscience HACCP Manager (σε Android και iOS) μέσω Bluetooth. Επίησης διαθέτει toolbox, μια καινοτόμα εμπειρία μαγειρέματος και απλοποίησης.

ΣΥΣΚΕΥΗ IMMERSION CIRCULATOR SOUS VIDE POLYSCIENCE Αμερικής

Αδιάβροχο IPX7 με πιστοποιητικό. Εφοδιασμένο με το Sous Vide Toolbox 2, που απλοποιεί το μαγείρεμα, χρησιμοποιώντας επιστημονικούς αλγόριθμους για τον υπολογισμό του χρόνου έως τη θερμοκρασία και την παστερίωση για μια μεγάλη γκάμα τροφίμων. Με προγράμματα αποθήκευσης μαγειρικής και ακίδα θερμοκρασίας για τα προϊόντα. Μεγάλη οθόνη αφής που επιτρέπει εύκολη χειροκίνητη εισαγωγή παραμέτρων μαγειρέματος χρόνου και θερμοκρασίας. Με ρυθμιζόμενο & αποσπώμενο σφιγκτήρα. Αυτόματη καταγραφή των διαδικασιών HACCP. Το sous vide tool box είναι ένας ιδανικός οδηγός μαγειρέματος. Απλοποιεί το μαγείρεμα και στην παστερίωση. Το sous vide tool box είναι ένας ιδανικός οδηγός μαγειρέματος. Απλοποιεί το μαγείρεμα και στην παστερίωση. Με ακίδα θερμοκρασίας η οποία εμφανίζει την πραγματική θερμοκρασία του προЇόντος στην καρδιά του. (DELTA COOKING) (Μαγειρεύει το φαγητό σε υψηλότερη θερμοκρασία στο νερό από την επιλεγμένη). HACCP Manager: Με μια εφαρμογή, όλα τα αρχεία μεταφέρονται μέσω bluetooth όπου επιθιυμείτε. Πολλαπλοί χρονοδιακόπτες. Για λεκάνη: έως 45 λίτρα. Μέγιστη έξοδος αντλίας: 17 λίτρα / λεπτό. Μέγιστη θερμοκρασία 90ºC. Σταθερότητα θερμοκρασίας: ± 0.1ºC. Ισχύς θερμαντήρα: 1450 Watt. Προστασία υπερθέρμανσης. Ασφάλεια χαμηλού επιπέδου υγρού.

Μοντέλο GSV750PSS4EEU1

Διαστάσεις: 147*252*415mm

Ισχύς: 1.45Kw/230Volt.

Λιανική τιμή: 840€ + ΦΠΑ

Τιμή προσφοράς : 580€ + ΦΠΑ (ισχύς προσφοράς έως 26.2.2021)

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το εμπορικό τμήμα της εταιρίας μας.

Comments

comments