Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Απολύμανση με αποστειρωτή HYGENIKX

ΤΕΣΤ ΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΩΝ CORONAVIRUS (COVID-19)

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ CAMPDEN BRI (CHIPPING CAMPDEN) Α.Ε.

Οι δοκιμές έχουν διεξαχθεί στο εργαστήριο αεροβιολογίας του Campden BRI για να διερευνηθεί η αποτελεσματικότητα του HyGenikx κατά του αερομεταφερόμενου Phi6.

Η μέθοδος Phi6 Pseudomonas syringae phage είναι ένας ιός RNA* που χρησιμοποιείται ως υποκατάστατο για τον κορωνοϊό και τη γρίπη.

Αποτελέσματα:  Τα επίπεδα του Phi6 στον αέρα μειώθηκαν σε όλες τις δοκιμές. Η τιμή D που επιτεύχθηκε κυμαινόταν μεταξύ 19 λεπτών και 60 λεπτών και τα δείγματα δοκιμής έδειξαν >4.1 (όπου τα επίπεδα του ιού δεν είναι πλέον ανιχνεύσιμα) σε σύγκριση με ισοδύναμα δείγματα ελέγχου.

Αναφέρθηκε κατά μέσο όρο  μείωση του αρχείου καταγραφής της τάξης του 4 – με το HyGenikx να αφαιρεί το 99,99% της αερομεταφερόμενου υποκατάστατου COVID-19 σε λιγότερο από 3 ώρες.

Συμπέρασμα Το HyGenikx είναι αποτελεσματικό στη μείωση των αερομεταφερόμενων ιών RNA, συμπεριλαμβανομένου του υποκατάστατου SARS-CoV-2 (ο κορωνοϊός που προκαλεί τον COVID-19).

Αυτά τα αποτελέσματα, πιστεύουμε, ότι καθιστούν το Σύστημα Απολύμανσης Αέρα  HyGenikx το πιο αποτελεσματικό προϊόν αυτού του τύπου στην αγορά.

 

Πιέστε εδώ για να δείτε μοντέλα ιονιστών και τιμές.

Ετικέτες: